google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ha az ember minél több időt szeretne a szabadban tölteni, ki kell alakítania magának egy helyet. Egy helyet, ahol jól érezheti magát, ami kényelmes. Egy helyet, ami praktikus. Hoztam pár szuper nyári konyha és grillező ötletet, amit beépíthettek ti is az otthoni dizájnotokba!

Ahogyan 20 fok fölé kúszik a hőmérséklet, az ember egyre több időt van kint a napsütésben, és fantáziál arról, milyen szuper is lesz egy-két hónap múlva kint sütögetni a kertben. Aki még csak most gondolkozik a dizájnon, esetleg nyári konyha készítés előtt áll, találhat néhány inspiráló ötletet!

1. Kombinált grillező

A legjobb, ha grillünket tudjuk kombinálni egy szekrénnyel, így minden csak karnyújtásnyira kerül!

nyári konyha, grillező

2. Rusztikus grill

El tudod képzelni a vintage hangulatot a nyári konyhádban? Ha igen, akkor bizony valahogyan így nézhet ki! A hideg fém, és a kövek találkozása igazán egyedivé varázsolja a kertedet!

nyári konyha, grillező

3. Rejtett fagyasztóláda

Ha van egy régi tárolód, amit szeretnél beépíteni a dizájnba, ügyesen kombinálhatod egy fagyasztóládával. Igazából semmi extra nem szükséges hozzá. Elég, ha rendelkezel egy fúróval, egy tárolóval, hűtőládával, és egy kis bátorsággal! Persze a legjobb, ha megőrzi a színét, de ha jobban illik a nyári konyhád hangulatához, akár át is festheted!

nyári konyha, grillező

4. Minihűtő a szekrényben

Ha összegyűlik egy nagyobb társaság, és bődületes a meleg, akkor érdemes lehet beszerezni egy minihűtőt. Viszont ha csak úgy odatesszük, abban nincsen semmi különleges. Miért ne applikálhatnánk össze egy kis szekrénnyel? Ne felejtsünk el lyukakat vágni a hátuljába egy dekopír fűrésszel, hogy a vezetékeket ki tudjuk vezetni rajta, és lehetőleg helyezzük közel a konnektorhoz.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

nyári konyha, grillező

5. Parti hűtő

A titkos favorit és a buli igazi nagyágyúja ez a parti hűtő! Elcsúsztatható, van benne külön tároló rész, ráadásul asztalként is használható, igazi multifunkciós kis darab.

nyári konyha, grillező

6. Az elegáns grill

A gyalult falapok, amiket lekenünk egy kis sötétbarna lakkal, elegáns és mutatós dizájnt kölcsönöznek a sütőnknek.

nyári konyha, grillező

7. A hagyományos grill

Aki a hagyományos vonalakat kedveli inkább, csodálja meg ezt a szuper egyszerű, mégis letisztult, szép elrendezést!

nyári konyha, grillező

Amennyiben egyéb szuper ötletekre vágytok, nézzetek még szét a weboldalunkon, biztos találtok kedvetekre való elképzelést!

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, észrevételetek vagy ötletetek van, bátran tegyétek fel itt, vagy Facebookon!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon és Pinteresten, ahol további érdekes ötleteket találsz!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0