google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A papír lámpa nemcsak szuperül mutat a nappalinkban, de könnyebb is elkészíteni, mint gondolnánk! Mutatok néhány egyszerű trükköt, amivel ti is egyedivé varázsolhatjátok az otthonotokat!

Biztosan Te is jártál már úgy, hogy hiába nézelődtél, nem találtad meg a számodra ideális lámpaburát. Ilyenkor két út áll előttünk: vagy tovább keresgélünk, vagy felszívjuk magunkat, előszedjük lelkünk legmélyebb bugyraiból a kreatív énünket és segítségül hívjuk. Akik inkább az utóbbi felé hajlanak, jó ihletet adhatnak nekik az alábbi ötletek.

1. Igazi party lámpa

Ez a típusú papír lámpa leginkább bulikra, szilveszterre, vagy szülinapra ideális. Egy már meglévő, fehér burát veszünk alapul, és erre hegesztjük fel a dekor elemeket. Kattintsatok a képre, és egy kis segítséget találtok, hogyan tudjátok lépésről lépésre megalkotni!

papír lámpa

2. Igényes csillár pillanatok alatt

Ehhez a burához igazából csak egy vaskeretre, egy vasalóra, és egy fóliára lesz szükségünk. Szinte pillanatok alatt megvan és még csak szakértelem sem kell hozzá!

papír lámpa

Itt találtok egy kis segítséget az elkészítéséhez:

3. Újrahasznosított papírgurigák

Emlékeztek még, hogyan kell könnyedén papírgurigákat készíteni? Ha ez megvan, igazából már gyerekjáték összedobni ezt a mutatós darabot, ami az éjjeliszekrényed oázisa lehet!
papír lámpa

4. Papírlámpás egyenesen Kínából

A hamisítatlan távol-keleti hangulatot adó kínai lámpát tényleg nagyon könnyű elkészíteni. Tudom, sokszor dobálózok ezzel a szóval, hogy szuper könnyű, nagyon könnyű, de ha van egy ollótok, papírotok, két percetek és egy műanyag tárolót, már sínen vagytok!

papír lámpa

Oktatóvideót itt találtok:

5. Lámpatorony

Ezt a házi WTC-t már kicsit neccesebb összehozni, de nem lehetetlen. Plusz kinek nem esne le az álla, ha ilyet látna egy szoba sarkában? További segítséget a képre kattintva kaphattok!

papír lámpa

6. Színes bura muffin papírból

Itt is egy már meglévő, fehér alapra kell “rákreatívkodni” a segítségetekre pedig muffin papír lesz. A legjobb, hogy Te alakíthatod ki a színvilágot és a dizájnt, így teljesen egyedi burát készíthetsz!

papír lámpa

7.Esküvői lámpa

Ez a csipkés papír bura az esküvők sztárja lehet, gyorsan felhívja magára a figyelmet, és szinte futószalagon lehet gyártani. Koppintsatok a képre, és megtudjátok, hogyan készíthetitek el!

papír lámpa

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

8.Medúza a hálószobában

Leszakadt a burád alja? A legtöbb ember kidobná, de ha Te nem tartozol közéjük, akkor alakítsd át egyszerűen medúza papírlámpává!

papír lámpa

9. Szivárvány lámpa

A jó öreg fehér (vagy igazából bármilyen színű) bura itt is jó szolgálatot tehet: feldobhatjuk különböző árnyalatú ruhadarabokkal, így teljesen új hangulatot adhatunk a szobánknak.

papír lámpa

10.Visszafogott giccsesség

Aki szereti a kicsit feltűnőbb, giccsesebb darabokat, mégsem akar túl kihívó burát magának, annak ideális lehet ez a kis papírdíszítés!

papír lámpa

11.A villódzó hógolyó

Bár szerencsére már nincsen szezonja – sorry, hórajongók -, de jó ha lementjük magunknak az ötletet, ugyanis használt filterből és egy kis karácsonyi füzérből csodákat lehet művelni!

papír lámpa

12.Csillámos papírbura

Szerintem nem sok mindent kell hozzátenni a képekhez. A legjobb, hogy olyan színűre fújod, amilyenre csak akarod!

papír lámpa

13.Tavaszi hangulat

Ha már unjuk a pocsék időt és el akarjuk hozni idő előtt a tavaszt, akkor itt a ideje a tettek mezejére lépni! Egy kis művirág, egy kis ragasztó és csodákat lehet művelni.

papír lámpa

14.Földönkívüli csoda

Ez a kicsit avataros-beütésű lámpa nagyon jó példa arra, hogy egy kis időráfordítással mi mindent ki lehet hozni, szinte nulla alapanyagból.papír lámpa

15.”Bármilyenmintás” papírlámpák

Ha van bennünk egy kis rajzolói véna, akkor könnyedén létrehozhatunk egy “bármilyenmintás” lámpát. Azért mielőtt csatasorba állítjuk, érdemes bekenni olyan anyaggal, ami megakadályozza, hogy lángra lobbanjon.

papír lámpa

Amennyiben egyéb kreatív ötletre vágytok, látogassatok el weblapunkra, biztos találtok kedvetekre való elképzelést!

 

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, észrevételetek vagy ötletetek van, bátran tegyétek fel itt, vagy Facebookon!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon és Pinteresten, ahol további érdekes ötleteket találsz!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0