google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Képzeld el, hogy nyár este van. A tücskök ciripelnek, a nap sem süt már annyira, kellemesen hűvös az idő. Kint ültök a barátaiddal az asztalnál, sül a hús, ropog a tűz… de valami hiányzik. A kerti lámpa, ami még meghittebbé teheti a nyár esti bulikat!

Sokszor vagyok úgy, hogy az utolsó pillanatra hagyom a dolgokat. Adóbevallás? Május 21. Sör az esti bulira? Szigorúan csak a buli előtt egy órával.

Ha valami hasonló habitusod van, mégis szeretnél ilyen lámpákat készíteni, ne csüggedj.

Ugyanis ezekben a kerti lámpákban az a legjobb, hogy akár a sütögetés előtt egy órával is elkészítheted őket. A legtöbbükhöz pedig nem kell más, csupán gyertya, és egy kis dunsztos üveg!

1. Csillaglámpa

Először engedjétek meg, hogy olyat mutassak, amihez viszont nem befőttesüveg kell, cserében viszont nagyon mutatós darab! Egyébként egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, letölthető minta is van hozzá. A részletes angol nyelvű instrukciót a képre kattintva kapjátok meg!

kerti lámpa

2. Kenderköteles kerti lámpa

Az üveg aljára szórjatok egy kis homokot, helyezzetek bele egy gigantikus gyertyát, kössetek rá kenderkötelet és készen is van egy rusztikus kis darab, ami fél éjszakán keresztül világít neked!

kerti lámpa

3. Késő esti romantika

A kerti lámpák nemcsak a kerti sütögetők kiváltsága, romantikázni is kiválóan lehet rá. Egy paplan a zöld fűbe, egy ilyen kerti lámpás a fára aggatva és már csak élveznünk kell az estét!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

kerti lámpa

4. Összezsinórozott csodalámpa

Szintén egyszerű elkészíteni, a zsinóros megoldás mégis kiemeli a többi közül. Ajánlom azoknak, akik szeretik az egyediséget és ki akarnak emelkedni a többiek közül!

kerti lámpa

5. Egységben az erő

Nem kell, hogy minden lámpánk egyforma legyen! Minél többfélét készítünk, annál színesebb lesz a fa. Igyekezzünk azonban nem egymástól elütő színkombinációkat használni, hogy ne égjen ki a retinánk.

kerti lámpa

6. Apróságok

Ha netán csak törött üvegeink vannak, azokat is felhasználhatjuk a nemes cél érdekében, és készíthetünk belőlük bármilyen apróbb lámpát.

kerti lámpa

Amennyiben egyéb szuper ötletekre vágytok, nézzetek még szét a weboldalunkon, biztos találtok kedvetekre való elképzelést!

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, észrevételetek vagy ötletetek van, bátran tegyétek fel itt, vagy Facebookon!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon és Pinteresten, ahol további érdekes ötleteket találsz!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0