google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Az ajándékozás a mai társadalomban sajnos már arról szól, hogy beszaladunk a boltba és megvesszük, amit jónak találunk. Abban a tévhitben élünk, hogy minél drágább az ajándék, amit vásárolunk, annál jobban szeretjük a családtagokat, vagy Valentin-nap esetében a szerelmünket.

Korábban már írtam a Valentin-napi ajándékokról, melyet saját kezűleg készítünk el. De úgy gondoltam, nem árt még egy pár ötlet, így lesz bőven miből válogatni. Csak úgy megsúgom, amiket nem használsz fel, nyugodtan eltartalékolhatod évfordulóra, szülinapra, vagy karácsonyra is. No nézzük is akkor hogy milyen ötletekből lehet válogatni.

Édes meglepetés

Melyik lány ne szeretné a kis csokikat vagy bonbonokat? Egy ilyen üdvözlőlapot amin egyenként becsomagolt és kidíszített csokik vannak én is szívesen kapnék.

ajándék

Romantikus üzenet

Csak írd rá egy papírra, hogy mit érzel kedvesed iránt, aztán egy csipkés tortapapírt használj borítékként. Elég jól mutat nem?
ajándék

Kezdőbetűs zsákocskák

Ezek a muszlinból készített kezdőbetűvel ellátott zsákocskák bármit rejthetnek magunkban, az már csak rajtunk áll, hogy mit teszünk bele, édességet, apróságokat, vagy esetleg egy üzenetet és telerakjuk kivágott szívekkel.

ajándék

Lufi a szekrényben

Azt hiszem eléggé meglepődnék, ha itthon kinyitnám a szekrényemet és egy csomó szívecskés lufi potyogna ki belőle, de szerintem mindenképpen hatásos ajándék lehet.

ajándék

Szerelmes girland a postaládában

Egy újabb kis kedveskedés, melyet egy üres smatries-os vagy pezsgőtablettás üvegből elkészíthetünk. Mindenképpen ötletes és szívhez szóló megoldás.

ajándék

Csomagolás minden mennyiségben

Hiszen saját csokoládét nem tudunk csinálni, így azt nyugodtan megvehetjük a boltban. A csomagolásról azonban már magunk döntünk. Készíthetünk saját kezűleg gyönyörű csomagolásokat, így látszik az ajándékon, hogy nem csak egy gyors vásárlással letudtuk, hanem szívünket lelkünket is beleadtuk.

ajándék

Teázók előnyben

Amennyiben kedvesed szereti a teát és elég sűrűn szokott is inni. Vehetsz neki egy különleges ízt, és feldobhatod egy saját készítésű papírral, melynek biztosan örülni fog.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ajándék

Meglepetés nasi

Ismét visszakanyarodtunk az édességekhez, itt azonban kívülről nem látható, hogy foglalkoztunk volna az ajándékkal, hiszen egy dobozban, amit lehet magunktól készítettünk van pár darab bonbon papírban. Aztán ha elkezdenek fogyni a bonbonok, a papírok alján megjelennek a titkos üzenetek.

ajándék

Rejtett üzenet

Ez egy elég találékony és kedves ajándék lehet, ha ezt választod. Ennek a rejtett üzenetes szívnek a lényege, hogy a zsinórt meghúzva válik láthatóvá a bele írt szerelmi vallomás.

ajándék

10 dolog amit imádok benned borítékban

Ismét egy ötletes és mégis elvarázsoló ajándék, mely igazándiból nem kerül szinte semmibe, mégis többet ér, mint bármelyik képeslap, amit a boltban veszünk, hiszen a saját érzéseinket írjuk bele és ennél több nem is kell.

ajándék

Eldugott meglepetés szívecskék

Amennyiben nem idegenkedsz a tűtől és a cérnától, van egy kis fölösleges piros anyagod és még kedvet is érzel hozzá, akkor ezekkel a mini meglepetés szívecskékkel teledugdoshatod a párod mindennapi tárgyait. Legyen szó a kávés pohárról, szemüvegtartóról, vagy bármi olyanról, amit minden nap használ, így ahogy halad a szerelmed a használati tárgyai között mindig találkozik egy kis meglepetés szívecskével.

ajándék

Giga szívecskés ajándék doboz

Mivel elég édességmániás vagyok ez az ajándék az egyik kedvencem, ezért is hagytam a végére. Az elkészítése igazándiból nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Kartonból készíthetünk egy szív alakú dobozt és rá egy tetőt is ha van kedvünk hozzá. Aztán mondjuk csipkés tortapapírból lehet csinálni bele picike kosárkákat, és aztán a boltban vásárolt, vagy saját kezűleg sütött édességekkel telerakjuk. A legszebben úgy néz ki, ha egy féle édességet csak egy kosárkába rakunk, mert így változatos színekben fog pompázni. A kis kosárkák közé csempészhetünk egy egy rövidre vágott rózsát, így még romantikusabb lesz az összkép.Te is szívesen kapnál egy ilyen giga ajándékdobozt nem?

ajándék

Ha már így jól felszerelkeztünk ötletekkel, már csak ki kell választanunk, hogy kedvesünk melyiknek örülne a legjobban, de szerintem igazándiból egy saját kezűleg készített ajándék, mindegy hogyan sikerül, a lényeg hogy foglalkoztunk vele és szeretetből készítettük a kedvesünknek.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0