google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Oké, tehát teljesen rendbe raktad a kerted, a világítás is szuper, mégis úgy érzed, hogy hiányzik valami… Lehet, hogy csak egy színes cserép, ami mosolyt csal az arcodra. Lehet, hogy teljesen értelmetlenül a levegőben lógó csészék, vagy egy indokolatlanul rózsaszín tricikli. Bármi is legyen, a szürreális kert mindig jókedvre deríti az embert, és sohasem unalmas! 

Azonban jó, ha nem vetjük el a sulykot. A furcsa ötletek mosolyt csalhatnak az ember arcára, azonban ha túl sok van belőle, az már inkább olyan mintha valaki a gumiszobából szabadult volna ki. Minden az egyensúlyról szól, ezt jó, ha észben tartjuk.

1. Kiömlő virágcserép

Talán az egyik legnépszerűbb furcsaság a cserép, amikből virágok ömlenek ki. Ha van egy nagy kaspód, fordítsd el, töltsd meg földdel, és öltesd bele a virágokat, nem fogod megbánni!

szürreális kert

2. Kristály kanna

Van egy csillárod elfekvőben, ami törött és tudod, hogy sohasem fog már többé kelleni? Nehogy kidobd, inkább használd fel ehhez az őrült kannás ötlethez!

szürreális kert

3. Csészék a levegőben

Ha nem is rendelkezel sok alapanyagforrással, néhány csészéd a padláson biztosan van, amit tudsz nélkülözni. Szerintem nagyon ott van!

szürreális kert

4. Gyep-spirál

Teljesen indokolatlan, mégis nagyon ütős a gyep-spirál. Kialakíthatod a már egybefüggő gyepszőnyegeden is, ha nem sajnálod.

szürreális kert

5. Kavics mozaik

Kerti utakkal foglalkoztunk már ugyan korábban, de eddig ez a kavicsos spirál motívum valahogy elkerülte a figyelmemet.

szürreális kert

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

6. Szép lépők

Ugyancsak volt már cikk a kerti lépőkről. Ha érdekel, miképpen készíthetsz egyszerűen, akkor kattints ide!

szürreális kert

 

7. “Szentjánosbogár” gömb

Ez a gömb télen nyáron szuperül mutat a kertedben!

szürreális kert

8. Rózsaszín tricikli

Használaton kívül bringádat akár “kiállítási tárgyként” is használhatod. Fesd ki őket bármilyen színűre, rakd tele kosarakkal és ültess bele virágokat. Tuti nagyszerű fogadtatása lesz!

szürreális kert

9. Absztrakt táblákat a kertbe!

Műanyagra, vagy akár régi tányérra is festhetsz bármilyen absztrakt mintát, a lényeg, hogy engedd szabadjára a képzeleted. Tűzd a virágok közé, vagy a bejárati ajtó mellé, így mindenki tudni fogja majd, hogy itt egy igazán jó fej ember lakik!

szürreális kert

10. Művészet a köbön: színes botok

Ha még az absztrakt táblácskáknál is durvább ötletre vágysz, kezdj el fémrudakat hajlítani és dekoráld ki őket mindenféle színes gömbbel, gombokkal, bármivel.

szürreális kert

Amennyiben egyéb szuper ötletekre vágytok, nézzetek még szét a weboldalunkon, biztos találtok kedvetekre való elképzelést!

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, észrevételetek vagy ötletetek van, bátran tegyétek fel itt, vagy Facebookon!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon és Pinteresten, ahol további érdekes ötleteket találsz!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0