google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Napjainkban mindenhonnan a nádszál vékony, kilátszik az összes bordája lányokat látunk bármiről is legyen szó. A modelleken szereplő ruhák után csak sóvárgunk, hogy ilyet mi sohasem vehetünk fel. De ez nem igaz! Molettebb alkattal is lehet divatos az öltözködésünk, elég pár trükkre figyelni.

Elképesztő, hogy a médiában mennyire nyomatékosan sulykolják belénk, hogy csak jó alakkal érvényesülhetünk az életben. Még a narancsbőr eltávolító krémeknél is olyan hölgyet raknak be, akin látszik, hogy sosem volt gondja a súlyával, és azt sem tudja, hogy mi az a súlyingadozás! De igazándiból ki is számít molettnek? Ez elég kényes dolog, hiszen ezt maga az örökölt testalkat is befolyásolja. Vegyünk például engem, aki jelenleg biztos, hogy a molett kategóriába tartozom (pontos kilót nem írok le, mert már jó ideje kerüljük egymást a mérleggel). Le tudnék fogyni kb. 60 kilóig, de csak úgy, ha szinte annyit eszek mint egy madár és naponta több órát tornázok és ráadásnak még hamarabb elkapom a betegségeket is. Én úgy vagyok vele, hogy ne koplalj, hanem lehetőleg változatosan és egészségesen egyél. Ha így sem vagy karcsú alkatú, akkor pukkadjon meg akinek ez nem tetszik, a lényeg hogy érezd jól magad a bőrödben.

A következőkben adunk pár öltözködési tippet, hogy miként tudjuk a legjobbat kihozni magunkból, hogyan legyen a ruhánk divatos és kényelmes is egyszerre.

Maxi szoknya

Ez alá a szoknya alá nyugodtan felvehetünk egy magassarkút, ami nagyon sokat számít az összképen, hosszítja a lábunkat és ez főleg az alacsonyabb hölgyeknek a legideálisabb.

divatos

Rafinált szabású ruhák

A különleges szabású ruhákkal molett alkaton is tekintetvonzó megjelenést lehet elérni, legyen bármilyen alkata az illetőnek: homokóra, körte, alma, fordított háromszög, téglalap alakon is egyaránt jól mutatnak.

divatos

Az oldalon a hangsúly

Az egy oldalon megkötött, vagy hangsúlyos ruhákkal a derekunkat tudjuk kiemelni, ezt a homokóra alkatú hölgyek tudják kipróbálni, egy elegáns frizurával kiegészítve pedig telitalálat lesz az uraknál.

divatos

Klasszikus fekete

A fekete ruha mindenkit slankít, azonban apróbb módosításokkal, kiegészítéssel feldobhatjuk, hogy ne öregítsen annyira, vagy ne higgyék azt, hogy temetésről jöttünk.

divatos

Kiemelés és eltakarás

Szerintem mindenki úgy van vele, hogy ami nem előnyös azt eltakarni, a formásabb részeit pedig kiemelni szeretné. Akinek formás lába van, de a hasát és a karját szeretné eltakarni, annak ez a fajta stílus biztosan tetszeni fog. A magasított nyakrész, nyaklánc, esetleg egy nyakkendő is jó figyelemelterelés.

divatos

Egyszerű mégis nagyszerű

Egyszínű ruha, apró minták, vagy hosszanti csíkok egy térdig érő fazonú ruhában.

divatos

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Különleges szabású ruhák

Az ilyen szabású ruhák nem csak a moletteknek lehet előnyös, körte alakú hölgyek nyugodtan beruházhatnak egy két ilyen darabra. A fordított háromszög alakú hölgyeknek különösen előnyös lehet.

divatos

Övek

A formásabb megjelenés érdekében alkalmazhatunk öveket, akár mennyire hangsúlyos a derekunk. Az övvel kapcsolatban annyira kell odafigyelnünk, hogy vékonyabb típusú legyen és jó anyagból készüljön, hiszen ez a ruhán központi eleme lesz.

divatos

A vonalú szoknya

Akik irodában dolgoznak, azoknak a legjobb választás az A vonalú szoknya. Természetesen a magassarkú elengedhetetlen a hosszabb lábak érdekében.

divatos

Kifinomult öltözet

Egy lenge szoknya és egy különleges alakúk blúz párosításával igazán kifinomult öltözéket tudunk összehozni. A lenge szoknya eltakarja a popsinkat, a felsőnk pedig odavonzza a tekinteteket. A körte alakú hölgyeknél a leghatásosabb eredményeket lehet elérni vele.

divatos

Színek használata

Attól még hogy rendelkezünk súlyfelesleggel, nem kell zsákokba bújnunk. Egy feltűnő színösszeállítással hatásosan el lehet terelni a figyelmet a kis feleslegről, hiszen a színes ruhát fogják nézni, nem az alkatunkat.

divatos

Hosszanti csík

Csíkos nadrág, blúz, blézer, szoknya, minden molett hölgy barátja a hosszanti csíkos minta.

divatos

Fekete és fehér minden mennyiségben

Ezek a ruhák egyszerűek, mégis letisztultak, de mégsem pincérnős hatást keltenek. Ez csak a telt idomokkal rendelkező hölgyeknél előnyös, az “elől mossa hátul habzik” típus ne is akarjon ilyet felvenni.

divatos

A lényeg hölgyeim, attól még hogy rendelkezünk egy kis felesleggel még nem kell a világ elől rejtőzködve élnünk, hiszen az nem is igazi élet. Egyenek jókat, öltözzenek divatosan és élvezzék az életet.

 

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0