google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ahány ember, annyiféle külső, belső tulajdonság. A mai világban már nagyon fontos az első benyomás, így bármilyen is a testalkatunk, nem árt, ha tudjuk, mik azok a ruhaneműk, amik jól állnak rajtunk. Ebben a cikkben ezúttal azok számára nyújtunk segítséget, akik bárhogy is próbálkoznak, csak nem akar az a néhány plusz kiló feljönni. 

Minden testalkatra más minták, fazonok illenek; mutatjuk, hogy a természetesen vékony testalkatra milyen ruhák illenek igazán.

 

Alapöltözetek

A legtöbb vékonyabb hölgy számára a lényeg, hogy kissé teltebbnek tűnjön. Éppen ezért fontos, hogy semmiképp ne válasszunk feszülős ruhadarabokat- főleg ne olyat, ami derékban feszül.
Könnyedén hordhatunk bő ruhákat, pólókat, ám érdemes vigyázni, hogy ne essünk túlságosan át a ló túloldalára a zsákruhákkal kapcsolatosan.
Nadrágok esetében a térdtől lefelé bővülő fazon a tökéletes, mivel ez egy extra vastagságot ad a vékony lábaknak.
A fentiekhez képest a következő tipp ellentmondásosnak tűnhet, de a skinny farmer pozitívan emeli ki vékony testalkatunk előnyeit. Persze, nem árt, ha a jól kombináljuk a felső résszel: hosszú ujjú, bő pulóverekkel, hosszabb pólókkal.
Maxiruhákból érdemes bespájzolni, mert igazán jól állhat testalkatunkhoz.

Divat tippek vékony testalkatra

 

Rétegzés

A legtöbb hölgy számára ez a technika egyáltalán nem ajánlatos, ám a vékonyabbak számára kifejezetten előnyös. Hidegebb évszakokban kivitelezhető igazán ez a praktika, de nyáron is kiegyensúlyozhatjuk a hatásokat nyakláncokkal, könnyed sálakkal.

Divat tippek vékony testalkatra

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

 

Kiegészítők

Az előzőkben már említettük a rétegzést télen, és az azt helyettesítő sálakat nyáron. Hasonló hatásokat érhetünk el hangsúlyos nyakláncokkal, fülbevalókkal.
Cipőkből a világosabb színek a legideálisabbak a testalkathoz.

Divat tippek vékony testalkatra

 

Színek

A világos színek nem csak a lábbelik viselésekor emelik ki előnyösebb részeinket, hanem ruházatainkban is. A világos színek teltebb, vastagabb hatást kelthetnek. Sötétebb ruhákat csak a kontrasztosság jegyében érdemes felvenni, azaz, ha egy világosabb kiegészítőt, vagy más ruhaneműt szeretnénk vele kiemelni, arra helyezni a hangsúlyt.

Divat tippek vékony testalkatra

Csíkok

A vízszintes csíkos ruhák általában kövérítik az embert. Azonban vékony testalkatúak számára ez a minta rengeteg előnnyel jár. Akár felsőről, akár nadrágról beszélünk, mindenképpen érdemes beiktatnunk ruhásszekrényünkbe néhány hasonló darabot. Kísérletezzünk bátran az összeállítással, a színekkel, kiegészítőkkel!

 

Kapcsolódó: 

Ruha újrahasznosítás

 

 

Ötletmánia Facebook

Még több érdekes témáért, ötletekért és tippekért látogass el az Ötletmánia Facebook- oldalára.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0