google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A Valentin-napot néhány kivételtől eltekintve (akik csak erősítik a szabályt), a legtöbb pár kedveli. Akik viszont utálják vagy totálisan érdektelen számukra, azok a szinglik. Nekik szeretnénk kedvesedni pár anti Valentin-napi ötlettel, mielőtt még eret vágnának, vagy sírva néznék a Szerelmünk lapjait, egy bödön vaníliás fagyi, és 3 liter rosé társaságában.

Amikor én szingli voltam, az egyik barátomat felhívtam este, február 14-én, hogy most ugrott be, hogy Valentin-nap van, és marhára nincsen semmi dolgom, meg amúgy is egyedül vagyok. Több se kellett, megbeszéltük, hogy összefutunk, és elmegyünk egy buliba. Összesen volt vagy 1500 forintunk, úgyhogy nagy csodát nem tudtunk tenni, de legalább mégsem egyedül voltam, és még csak kellemetlenre sem ittam magam. Tudom, hogy szingliként nehéz átvészelni ezt az időszakot, de nem lehetetlen! Egyébként már 3 perce szembesültem vele, hogy ilyenünk is van, hogy nemzetközi szinglinap. Bizony-bizony, november 11-e, érdemes a naptárba vésni. Üzletileg hatalmas siker, amit én mondjuk kevésbé értek (már a Valentin-napnál is elvesztettem a fonalat), de a marketingguruk amúgy is okosabbak.

anti valentin-nap

1. Anti Valentin-nap szingliknek – Filmmaraton

Mi is lehetne jobb, mint egy jó véres horror, február 14-én? De ha nem szereted a horrort, akkor is időszerű elővenned azokat a filmeket, amiket már régóta szerettél volna megnézni, de még sohasem sikerült. Ha nincs ilyen, állj neki egy új sorozatnak. (A teljesség igénye nélkül tudom ajánlani a Shameless US-t, a Black Mirrort, az Aranyéletet, a Terápiát, és a Stranger Thingset… hirtelen ennyi jutott eszembe.) Egy jó kis nachosszal, mártogatóssal és egy doboz sörrel pedig felteheted az i-re a pontot!

anti valentin-nap

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

2. Anti Valentin-nap szingliknek – Mozdulj ki

Hívd el a szingli barátaidat egy-két italra, és beszéljétek ki a világ dolgait! Biztos lesz a közeletekben egy-két rózsaszálak közt enyelgő pár, de pár poénnal el lehet intézni az egészet! A bátrabbak elmehetnek buliba is, sokszor tartanak ismerkedős estéket mindenhol. Ki tudja, hátha összeszedsz valakit! Azért ha lehet, a főnöködnek jelentsd be, hogy nem biztos, hogy a felelősségteljes papírmunkákat tizenötödikére kellene rakni…

anti valentin-nap

3. Anti Valentin-nap szingliknek – Kockulj

Ha szereted a PC-játékokat, vagy a konzolokat, nincs is jobb, mint ilyenkor a többi szingli kockával multizni egyet, valami MMORPG-vel. Ha pedig nem szereted a mulitkat, akkor válassz ki valami játékot, amit már rég ki szerettél volna próbálni, jutalmazd meg magad, és ne kíméld a kontrollert!

anti valentin-nap

4. Anti Valentin-nap szingliknek – Zaba-maraton

Ha már a szingliséged miatt amúgy is alacsony az önbecsülésed, és úgy érzed, hogy senki sem szeret, mi más esne jobban, mint három zacskó chips, és egy üveg Cola? Engedd el magad, és kényeztesd magad a telített zsírsavakkal. A tested nem hálálja meg, de a lelked biztosan!

anti valentin-nap

5. Anti Valentin-nap szingliknek – Pucér nap

Ha már az embernek úgy sincsen senkije, miért ne lehetne egész nap pucér? Nincs is jobb annál, mint amikor hazamész, és egész nap egy szál semmiben lébecolsz a konyhában, a hűtő körül. Hidd el, másnap más szemmel, és nyugodtabban nézel majd a világra…

Ti hogyan töltitek a Valentin-napot?

 

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0