google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Egy igazi FashionFaver nem csupán az új trendeket figyeli, de a legizgalmasabb sminkekből is merít a divathetekről! Elhoztuk a 2018-as év tavasz/nyári időszakának legellenállhatatlanabb make up lookjait, hogy már most begyakorolhasd őket a következő szezonra! Elő az ecsetekkel, jöjjön válogatásunk!

1. Altuzarra smink

Bizony, ahogyan a divatnál, a sminkek terén is elmondható, hogy lassan nincs új a nap alatt – vagyis a természetesség, nos, az mindig nyerő! Érdekesség, hogy a sminkmesterek szerint az egyik legnehezebben kivitelezhető smink a „no make-up make-up”, hiszen a megannyi rendelkezésükre álló termékkel csínján kell bánni, s a kulcs ez esetben is az eldolgozásban rejlik. Az Altuzarra modelljei is csodás, babás arcbőrt kaptak, nulla kontúrral és leheletnyi kedves pirosítással, majd jött az ajakápolás, a szemhéjra pedig szintén minimális nude színek kerültek – a jelszó: csak természetesen!

2. Jacquemus sminkek

A Jacquemus kifutóján a tökéletes bőrkép hangsúlyozása mellett az élénk pirosítás kapott nagy hangsúlyt, azonban ebben az esetben is ügyelni kell egy szabályra: egyszerre csak egy hangsúlyos rész legyen az arcon, vagyis rózsás pofikhoz ne viseljünk vörös rúzst!

 

ss18 2

3. Dior

Peter Philips sminkmester elmondása szerint egy spontán sminket szerettek volna megjeleníteni, amit mintha csak egy fiatal lány dobott volna fel magának. A szempillák több, hat-hét rétegben kaptak a spirálozásból, ám a műszempillák „mű” hatását mégsem akarták elérni, csak a természetes hosszal játszadoztak.

ss18 3

4. Dries Van Noten

Jöjjön az a look, melyet egy szuper buli alkalmával ki kell próbálnod! Nézd ezeket a csodás, ezüstös csillogású kiegészítőket! Ragasztható strasszokkal könnyedén megalkotható ez a ragyogó tekintet, de ha merész vagy, az ajkakra (is) jut egy függőlegesen elhelyezett díszítés. Vigyázz, nem maradsz észrevétlen! 😉

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0
2018 as smint trendek
2018 as smint trendek

5. Dolce és Gabbana

Hamisítatlan D&G look, amit klasszikus alkalmakra is elkészíthetsz! Tökéletes, kifinomult vonalak enyhén erőteljes ajkakkal, dívás tusvonallal. Mivel a cél esetükben a kollekció darabjainak bemutatása volt, a megannyi kiegészítővel csodásan mutatott ez a smink – ám a hétköznapokban mi inkább egy letisztult, fekete szetthez viselnénk ezt az aranyba hajló lookot. De akkor nagyon!

ss18 5

6. Missoni

Lynsey Alexander sminkmester ezt a ’90-es cool girl hatást érte el a színes szemhéjjal, melyet vastag tusvonallal alkotott meg, majd átlátszó porpúderrel fixált s mattított. Egy egyszerűen összefogott hajkoronával szerintünk nagy-nagy Fave!

2018 as smink trendek
2018 as smink trendek

7. Erdem

Bár már csak napok kérdése, és megvásárolható a H&M X Erdem kollekció, mi most a tervező ’18-as tavasz-nyári kollekció sminkjét vettük górcső alá: ahogyan a divatházak többsége, Erdem is a minimálra utazott, azonban átértelmezte a megszokott cicaszemeket, és egy erőteljes mozdulattal, a szemhéj közepétől indul a tus. Nem rossz!

2018 as smink trendek
2018 as smink trendek

Összességében elmondhatjuk, a természetesség és a tusvonal lesz nagyon menő tavasszal – inspirációforrásból tehát nem lesz hiány! 😉 Nektek melyik look lett a kedvenc? Kísérletezzetek bátran!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0