google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Bizony, holnap nőnap, ez alkalomból pedig gyűjtünk Nektek néhány ötletet! A tegnapi cikkben összeszedtünk pár dolgot, ami a hasznotokra válhat, de ha úgy érzitek, hogy abban még nem találtátok meg azt, amire igazán vágynátok, talán a 3D-s pillangók meggyőznek titeket!

Az alábbi – egyáltalán nem bonyolult – ötletet igazán könnyű megvalósítani. Ha van némi kézügyességed, és egy szabad órád, akkor simán elnyerheted a Az év legjobb ajándéka-díjat!

3D-s pillangók nőnap alkalmából

Kellékek:

 • Kartonpapír
 • Vonalzó
 • Toll
 • Olló
 • Képek
 • Ragasztó
 • Festék

3D-s pillangók nőnap alkalmából

Az elkészítés menete:

 1. Keressünk egy jó erős kartonlapot és hajtsuk félbe!
 2. Ha A/4-es méretű lapunk van, akkor az elosztás a következő legyen: hagyjunk el 11,5 cm-t a lap mindkét oldalán! A közepén jelöljünk ki 6 darab 1 cm-es sávot, és húzzuk végig őket tollal. Ügyeljünk arra, hogy pontosak legyünk!
 3. Ha van kedvünk hozzá, fessünk rá mintákat. Ha nincsen időnk rá, esetleg nem érzünk magunkban elég ügyességet, akkor nyomtathatunk magunknak egy szép, zöld mintás képet.
 4. Ezután hajtogassuk be a 6 kis barázdát a képen látható módon. Ezek fogják majd megtartani a füvet, és a pillangókat.
 5. Vegyünk egy másik, erősebb kartonpapírt, és vágjuk ki belőle a füvet. Amennyiben úgy érezzük, először nyomtassunk rá mintázatot, aztán vágjuk csak ki őket. (Tipp: ha van otthon szike, azzal könnyebb vágni, ugyanis szép, határozott vonalakat lehet kihasítani vele kartonból!)
 6. Ragasszuk fel a füvünket a kis barázdákba, és hagyjuk őket száradni. Jó, ha nem egy helyre ragasztjuk őket, hanem minden “fűszálat” külön-külön, így jobb lesz a térhatás.
 7. Vágjuk ki a pillangókat is, és ragasszuk fel őket.

KÉSZ!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ha megszáradtak, akár tovább is dekorálhatjuk őket: készíthetünk egy kedves feliratot színes papírból, vagy egyszerűen rá is írhatjuk filctollal.

3D-s pillangók nőnap alkalmából

Más ötletek

Ennek a sablonnak a mintájára természetesen nagyon sok mindent fel lehet húzni, rengeteg ötlettel meg lehet dobni. A füvek helyett lehet felhőt, a pillangók helyett madarat, a zöld hátteret pedig lecserélhetjük kékre. Dekorként is megállja a helyét, nem is beszélve arról, hogy az aló részbe simán becsempészhetünk egy kedves, közös képet az illető hölggyel.

 

Szóval nincs más hátra, irány az írószer!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0