google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Közeleg a nőnap, úgyhogy néhány cikk erejéig ötletek gyűjtünk férfitársaimnak, hogy mi is lenne a legideálisabb, amivel ki tudná fejezni a tiszteletét a nagybetűs NŐnek.

Minden év március 8-án minden Zoltán egy kicsit nő akarna lenni.

Nem elbagatellizálva a dolgot, fontos, hogy valamivel meglepjük szerettünket, legyen az édesanyánk, nagymamánk, a párunk, bárki, aki iránt ki tudjuk fejezni a nagyrabecsülésünk jelét, csak mert nőnek született, és ezzel vállalta azt, ami a nők feladata ebben a világban.

 

 

1. Nőnapi relaxációs nap

Nőnapi ajándék ötletek

Legyen egy nap, ami csak az Övé. Mossál egyet, mosogasd el az edényeket, és készíts valami finom kaját. Addig pedig ajándékozd meg egy jó kis wellnessnappal! Biztosan örülne neki, ha egy napig levennéd a gondokat a válláról.

2. Mesterfodrász

Nőnapi ajándék ötletek

Melyik nő ne akarna fodrászhoz menni? Pláne egy olyanhoz, akihez tényleg nehéz bekerülni? A mesterfodrászok naptára igen telített, így érdemes rá jó előre gondolni, és időpontot foglaltatni.

3. Tanfolyam ajándékba!

Nőnapi ajándék ötletek

Édesanyád régóta szeretné megtanulni, hogyan kell használni a számítógépeket? A húgod meg szeretne tanulni főzni? Ilyenkor lehet jó ötlet, ha vásárolsz valamilyen tanfolyamot. Nem kell olyanra gondolni, ami több tízezer forintba kerül, a gesztus a lényeg!

4. Egy kis kultúra

Nőnapi ajándék ötletek

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ha szereti a zenét, a színházat, vagy a hangversenyeket, nézd meg, mi lesz a közelben mostanában! Ha szeret színházba járni, érdemes lehet bérletben gondolkozni, ugyanis így jóval többet kapsz a pénzedért.

5. Ékszerek

Nőnapi ajándék ötletek

Az ékszereket minden nő szereti. Ha nem vagy biztos az ízlésében, próbáld meg megfigyelni, miket hord, vagy mi van az ékszeres dobozában! Ne félj “kommandózni”, jó célt szolgálsz vele!

6. Mozi

Nőnapi ajándék ötletek

Nőnap alkalmából biztos vetítenek valamilyen romantikus filmet, úgyhogy dobd be magad, és vegyél egy páros mozijegyet. Remélhetőleg nem a Szürke valamelyik árnyalatát akarja megnézni, és te is el tudod majd engedni magadat egy kicsit!

7. Kívánság-nap

Nőnapi ajándék ötletek

Ha már március nyolcadika van, tarthattok kívánság-napot! Kicsit hanyagoljátok a meccset, és megnéztek valamilyen romantikus filmet, elmentek sétálni, vagy beültök valahová egy fagyira. A lényeg, hogy Ő választ, te pedig átadod a gyeplőt!

+1. Virág

Nőnapi ajándék ötletek

Ha a fentiek közül egyik sem jön össze valamilyen okból kifolyólag, a virág mindig egy jó menekülési útvonalat jelent. A virágárusok fel vannak készülve a nőnapi rohamra, így valószínűleg nem lesz probléma beszerezni egy szép csokrot!

 

Ti mit adtok nőnapra ajándékba?

 

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0