google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A Valentin-nap közeledtével az embernek az a pár gondolat jut eszébe, hogy már megint elfelejtettem, vagy hogy jézusom, holnap már Valentin-nap! A kései típusoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy felkészítjük őket néhány Valentin-napi ajándékötlettel.

Nézzük, minek is örülne a barátnőtök!

Valentin-napi ajándékötletek 1: Kézzel írott ajándék

A kézzel készített/írt ajándékok mindig az első helyen szerepelnek. Készíthetsz könyvet, feldíszítheted a lakást szerelmes üzenetekkel, vagy vágott szívekkel. De egy közös habfürdőnek is biztosan szívesen örülne!

Valentin-napi ajándékötletek nőknek

Valentin-napi ajándékötletek 2: Közös képek

Ha vannak közös képeitek (márpedig miért ne lennének?) válaszd ki a kedvenceidet, és kereteztesd be őket! A hátuljára írhatsz egy romantikus üzenetet, ettől a párod biztosan elalél!

Valentin-napi ajándékötletek nőknek

Valentin-napi ajándékötletek 3: Ajándékcsomagok

Az ajándékcsomag mindenféle ünnep Jolly Jokere. Ha nem jut eszükbe semmi, rohanunk a legközelebbi Tescoba és már vesszük is a kosarakat. Eggyel jobb megoldás, ha ezt is személyre szabod kicsit: a kedvenceiből válogatva készíthetsz neki egy összeállítást. Nem muszáj feltétlenül édességre gondolni, lehet valamilyen likőr, testápoló, vagy bármi más!

Valentin-napi ajándékötletek nőknek

Valentin-napi ajándékötletek 4: Közös filmezés

Évek óta nyúz a barátnőd, hogy nézd meg vele a Szerelmünk lapjait, vagy a Szürke ötven árnyalatát, de te inkább Nolan-filmeket néznél egy tál nachosszal? Ez egyszer engedd el, és hagyd, hogy ő válasszon helyetted filmet! Ha nagyon nem érdekel, akkor se hagyd, hogy lássa rajtad, inkább gondolkozz az élet nagy dolgain. Ha pedig mégis könnyekben törnél ki, biztosan számíthatsz egy kis vigasztalásra!

Valentin-napi ajándékötletek nőknek

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Valentin-napi ajándékötletek 5: Romantikus reggeli

Ki ne szeretne ágyba reggelit kapni? Ha a párod szereti a kávét, bolondítsd meg egy kis fahéjjal, vagy tejszínhabbal. Nem kell nagy dolgokra gondolni a reggelivel kapcsolatban: elég ha sütsz pár tükörtojást, szív alakúra szeled a kenyeret, és adsz mellé egy kis csokit, vagy pudingot.

Ha inkább teázni szeret, a filter papírját lecserélheted valamilyen romantikus üzenetre, vagy egy mini közös képre.

alentin-napi ajándékötletek nőknek

Valentin-napi ajándékötletek 6: Ivós este

Akár a bort, akár a sört, vagy mást preferáltok, vegyetek egy üveggel, és csak beszélgessetek, vagy filmezzetek!

alentin-napi ajándékötletek nőknek

Valentin-napi ajándékötletek 7: Közös vacsora

Egy közös ivásnál már csak a közös vacsora jobb! Ha nincsen időd, nyugodtan rendelhetsz valamit a közeli étteremből, vagy ha nem vagytok annyira introvertáltak, el is mehettek egy étterembe. Én személy szerint a házi készítésű vacsorát itt is jobban preferálom, mert sokkal személyesebb.

alentin-napi ajándékötletek nőknek

Valentin-napi ajándékötletek 8: Egyszerű virág

Ha nem viszel neki mindennap egy csokor virágot, akkor most nyugodtan kivételt tehetsz. Igyekezz minél színesebb, és sokféle virágot összeszedni. Mivel valószínűleg elég sokan lesztek a virágárusnál, próbálj időben odaérni, nehogy csak pár fáradt rózsa maradjon!

alentin-napi ajándékötletek nőknek

Valaki persze utálja a Valentin napot, mert giccses, és közhelyes, de ha személyessé teszed, és nem azért veszel/készítesz valamit, mert muszáj, akkor máris túl lehet lépni ezen, és egyszerű örömöt szerezhetsz a kedvesednek.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0