google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A médiában és a reklámokban látható nádszálvékony, gyönyörű, hibátlan arcú hölgyekre irigykedve nézünk, hiszen minden nő arra vágyik, hogy szép legyen. Ez lehetséges is egy kis smink és egy adag tudás segítségével.

Napjainkban már a tizenéves lányok is sminkelik magukat. Azt azonban még nem tudják, hogy ezt hogyan is kéne csinálni. Van egy ember, Vadim Andreev sminkmester, aki tökélyre fejlesztette a sminktudását.

A következőkben olyan hölgyek előtte és utána fotóit fogjuk bemutatni, akik soha életükben nem hitték, hogy valójában milyen szépség is rejtőzik bennük.

Nem kell a kés

Bizton állíthatom, hogy a hölgyek 90%-a nem elégedett magával, a testét és az arcát is beleértve. Aki be meri vállalni és még anyagilag is megengedheti magának az plasztikai műtéthez folyamodik, vannak azonban, akik vagy félnek, vagy pedig pénzügyileg nem állnak úgy, hogy ezt megtehessék.
Vadim céljául tűzte ki, hogy bebizonyítsa számunka, nem kell kés alá feküdnünk, hogy szépek legyünk.

smink

Nem kell mást tennünk csak megtalálnunk a megfelelő sminket és frizurát, és már kész a hétköznapi hölgyből varázsolt modell.

smink

A hangsúlyozás a lényeg

Azért ilyen különlegesek a sminkek, mert a sminkmester ránézésből megmondja egy arcról, hogy melyek az előnyös tulajdonságai és a sminkkel ezeket hangsúlyozza ki.

smink

Azért az sem árt, ha konyítunk valamit a sminkeléshez

smink

Nem lehet elég korán kezdeni

Vadim csupán még 30 éves, mégis már tinédzser kora óta sminkel. Biztos egy rejtett tehetséggel született.

smink

Általában orosz celebekkel dolgozik, de a mindennapi embereket sem utasítja el, ha segítségre van szükségük.

smink

Mindenkiben ott van

Igazándiból semmi mást nem csinál, csak a smink segítségével kiemeli a nők természetesen adódó szépségét. Általában magas rangú alkalmak és esküvők előtt szokták megkeresni a hölgyek, és a képek láttán egyből meg is értjük, hogy miért. Ha valaki hozzá megy az esküvői sminkje elkészítésével, biztos az egész násznépet elvarázsolja, amikor az esküvői ruhájában bevonul a szertartásra.

smink

A sminkmester természetesen nem akarja megtartani magának rendkívüli tudását, ezért a technikáit tanítja is azoknak, akik szeretnék elsajátítani a sminkelés minden csínját-bínját.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

smink

Mindenkiben ott lapul a természetes szépség, csak elő kell csalogatni a rejtekhelyéről.

smink

Nem csak a külső számít

Tudom hölgytársaim, számtalanszor kaptuk már meg ismerőseinktől, hogy a külső nem számít. Azért a mai társadalomban elvárt, hogy az ember igényesen nézzen ki és odafigyeljen magára, a higiéniájára. Azt azonban mindenképpen megjegyezném, hogy találkoztam már számtalan olyan hölggyel, akik elképesztően néztek ki, és körülbelül két másodperc alatt átváltottam sárgába az irigységtől, de amint megszólalt és elkezdett beszélni, kiderült, hogy egy kiállhatatlan perszónával van dolgom, akinek ráadásul még a stílusa is olyan, mint egy utcaszéli had ne mondjam ki minek.

smink

Egy családanyának természetesen se ideje, sem pedig energiája nincsen arra, hogy nap mint nap egy fél órát a tükör előtt töltsön, hogy tökéletesen nézzen ki, de néha azért nekünk is kell az, hogy nőnek érezhessük magunkat.

smink

Vannak természetesen házi praktikák is, melyekkel javíthatunk a bőrünk állapotán, például a pattanások eltüntetésével kapcsolatban is találhattok tippeket nálunk.

smink

Nem kell sóvárognunk a szépség után, ha néha napján szeretnék egy kicsit modellként kinézni, akkor mindenképp ajánlatos ellesni egy két praktikát és tanácsokat is nyugodtan kérhetünk, hogy az arcunk milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik és azt hogyan tudnánk kiemelni.

smink

Lassan már kezdek bizakodni, hogy én sem vagyok reménytelen eset.

smink

Azt hiszem itt most be is fejezném, mert számos képet találtam még ettől a sminkmestertől, aki a mindennapok anyáit, lányait modell szépségűvé varázsolja.
Azt azért még egyszer kihangsúlyoznám, hogy a szépség igenis belülről fakad. Nem kell “elől mossa hátul habzik” vékonyságúnak lennünk ahhoz, hogy szépek legyünk, vagy naphosszat sminkelni és frizurát készíteni, mert akkor lemaradunk az élet örömeiről.
Ha állandóan azon rágjuk magunkat, hogy mások milyennel láthatnak és mit gondolnak rólunk, valamint hogy mennyire elégedetlenek vagyunk magunkkal, akkor ez a hangulatunkra sőt, az egészségünk is kihatással lehet.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0