google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A Valentin-nap közeledtével a boltokban ezerszámra kaphatunk különféle szívecskés, szerelmes és egyéb célzatú ajándéktárgyat, ruhát, képeslapot, édességet és felsorolni sem tudom mi minden vackot akarnak ránk sózni. Egy saját kézzel készített ajándéknak azonban nincs párja. A következőkben ehhez adunk ötleteket.

Természetesen a legegyszerűbb választás egy szépen dobozolt bonbon, hiszen az édességet ki ne szeretné? Csak az a gond, hogy az – legalább is nálam – hamar elfogy, és utána a doboz meg megy a kukába. Egy egyedi ajándék segítségével azonban még évtizedek múlva is felidézhetjük a boldog pillanatokat.

 

Szívecske alakú medál ragasztópisztollyal

Ehhez az egyedi medálhoz nem sok dologra, mindössze egy színes papírlapra, formára, néhány strasszkőre és természetesen az elmaradhatatlan ragasztópisztolyra lesz szükségünk. Nem csak nyakláncba való medált készíthettek belőle, hanem karkötőre is, vagy akár fülbevalóként is ajándékozható. Egy ilyen medállal biztosan sikert arathatsz és még nem is verted magad költségekbe.

 

Valentin-nap

Papírszív füzér

Ebben az esetben is igaz a mondás, hogy a legegyszerűbb dolgok a legszebbek. Nem kell tehát valamiféle bonyolult, nyakatekert ajándékon törni a fejünket, egy egyszerű térbeli papírszív füzérrel kidekorált szoba, vagy konyha esetleg egy megterített asztallal a legvarázslatosabb ajándék tud lenni. Nem kell magunkat sem színhez sem mérethez tartani, hiszen bármilyen színben és méretben készíthetők. Nincs szükségünk hozzá semmi másra, csak színes papírra, ollóra, madzagra, ragasztóra, na meg persze egy jó adag türelemre, mert szöszmötölős munka.

Valentin-nap

Szívecskés cipzáras kulcstartó

Természetesen ezt a fajta ajándékot azoknak ajánlanám, akik nem idegenkednek a tűtől és a cérnától, valamint az anyagot fogják megvarrni nem pedig az ujjukat csipkézik ki, mint ahogy én is szoktam. De ennek ellenére nem adom fel! Nem sok mindenre van szükség. Általában akik szoktak otthon varrogatni, azoknak mindig van eltéve maradék anyag, esetleg cipzár, aztán már csak a tű meg a cérna kell, meg természetesen az olló, mert hát azért ki kéne vágni a mintát. Egy kis segítséget is nyújtunk az elkészítésében.

Valentin-nap

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Krepp papír rózsacsokor kis nasival tűzdelve

Végre egy olyan virágcsokor, amelyik nem hervad el! Számtalanszor kaptam már én is gyönyörű vörös rózsákból álló csokrot, de legjobb esetben is két hét után dobhattam ki a kukába és az embernek majd meg szakad a szíve érte. És mi lehetne jobb egy hervadásálló csokornál? Az a csokor amibe még nasi is van! Uraim csak úgy megsúgom, nem csak a férfiakra igaz, hogy a gyomrukon át vezet az út a szívükhöz. A nasival bármikor le lehet minket kenyerezni. Na de térjünk vissza az ajándékunkhoz. Nem lesz másra szükségünk, mint egy adag krepp papírra, néhány drótra valamint a kiválasztott bonbonokra. Aztán neki lehet esni az elkészítésnek!

Valentin-nap

Szívecskés karkötő drótból

Az ékszereket minden hölgy szereti. Egy saját kezűleg eszkábált ékszer pedig a legegyedibb ajándékok közé sorolható, amit minden nap magunkkal hordhatunk. Nincs is másra szükségünk hozzá mint egy adag drótra, egy fogóra és némi kézügyességre.  A snassz drótot tovább is lehet díszíteni gyöngyökkel, az egész fantázia kérdése. Nem nagy durranás elkészíteni ezt a karkötőt, mégis maradandó ajándék lehet.

Valentin-nap

Romantikus reggeli

Most sokan kétségbe eshettek, hogy a főzés tudomány hiánya miatt ez a fajta ajándék törölhető a listájukból. Ez az étel egyszerű, ugyanakkor kreatív is és nem igen lehet elrontani. Egy szem tojás és egy szelet formakenyér segítségével varázslatos reggelit rittyenthetünk a szerelmünknek. Egy sütikiszúróval, ami természetesen szívecske alakú, kiszúrjuk a kenyeret, és a serpenyőbe helyezve a lyukba ütünk egy tojást és voilà! Készen van a szívecskés pirítós!

Valentin-nap

Számos kreatív ajándékkal lephetjük meg kedvesünket. Nem kell attól félni, hogy nem fogja elnyerni a tetszését, hiszen egy saját kézzel készített ajándékon látszik, hogy a szívünk és a lelkünk is benne van, nem csak beszaladtunk a boltba és lekaptuk az első olyan tárgyat, mely árban is megfelelő. Remélem ezzel a kis ötletmorzsával hozzásegítettem a Valentin-napi készülődéshez.

 

 

 

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0