google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Szétnéztél már a hátsókertben és sóhajtottál nagyokat? Ezzel nem vagy egyedül, rajtad kívül sokan küzdünk ezzel a problémával. Azonban van fény az alagút végén, nagyszerű ötleteket találtam nektek, amivel ti is feldobhatjátok a kerteteket!

Kora tavasszal a legdrasztikusabb a helyzet. A tél pusztító nyomai még felfedezhetőek, a fű még nem olyan zöld, minden oda van száradva. Azonban ha ezen túllendültünk, lesz még egy nagy feladatunk: feldobni valamilyen napozóággyal, paddal, kerti székkel vagy asztallal. Ehhez hoztunk most 14 fantasztikus ötletet!

1. Designos napozóágy

Ha annyira kényelmes, mint amennyire dizájnos, akkor nálam 10/10 pont! Akinek van körfűrésze, és tud is vele bánni, könnyedén összedobhatja.

bútor hátsókert

2. Mobil asztal

Mindig is bírtam a praktikus asztalokat. A négy széket simán be tudjuk zsúfolni alá, amikor pedig megduzzad a vendégsereg, csak előkapod őket az asztal alól, és indulhat a buli!

(TIPP: a képre kattintva részletes útmutatót kapsz, hogyan készítheted el az asztalt. Angoltudás és kézügyesség szükséges!)bútor hátsókert

3. Családias idill

A kerti családi üldögélések csimborasszója ez a kis pad. Hasonlót lehet venni bármelyik bútoráruházban, de aki ügyesebb, el is készítheti magának!

bútor hátsókert

4. Idilli székek

El tudod képzelni magadat a széken ücsörögve, miközben éppen egy jó hideg sört (rosét?) kortyolgatsz? Közben csiripelnek a madarak, a szomszéd hangosan nyírja a füvet… Ami a jó hír, hogy magad is elkészítheted! Részletes leírást a képre kattintva találsz.bútor hátsókert

5. Abroncs asztal

Gumiabroncsokból akár virágtartót is kihozhatsz magadnak. Azonban ha éppen asztalra van szükséged, az sem jelent különösebb gondot, ugyanis egy üveglapból, egy festékszóróból és két abroncsból össze is lehet dobni egyet!

bútor hátsókert

6. DIY napozóágy

Az összes közül ez a rusztikus napozóágy a titkos favoritom. Az elkészítése rendkívül egyszerű, nagyon mutatós, és pillanatok alatt megvan!

bútor hátsókert

7. Cserép asztal

Ez a hangulatos kis asztal két virágcserépből és egy fémtálcából áll! Napozóágy mellé tökéletes kellék. A képre kattintva részletes leírást kaptok, hogyan készíthető el egyszerűen!

bútor hátsókert

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

8. Elit napozóágyak

Ahogyan rápillantunk a napozóágyakra, egyből látjuk, ahogyan a tízezresek szállnak ki a pénztárcánkból, pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk! Saját magunk is elkészíthetjük, a holland nyelvű leírást pedig a képre kattintva érhetitek el. (Szerencsére Google translate-tel egészen jól érthető a szöveg.)

bútor hátsókert

9. Tengerparti hangulat a hátsó kertben

Na jó, a tengerparti idillt erősíti ez a háttér, némileg másképp mutatna, ha egy kukoricást látnánk, de igazából a színkombinációk azok, ami miatt ennek lelke van. Gondoltátok volna, hogy az asztal lapja egy raklap?

bútor hátsókert

10. Ülőpad

Amennyiben van néhány korhadt gerendánk a hátsó kertben, ne dobjuk ki! Készítsünk belőle például egy frankó padot!

bútor hátsókert

11. Raklapos kreativitás

Ember meg nem mondaná, hogy ez az asztal raklapokból készült, pedig így van! Ami pedig még különlegesebbé teszi, az a középen elhelyezkedő zöldövezet, pozsgás növényekkel.

bútor hátsókert

12. Gurulós ottomán

Ez a gurulós ottomán, ami egyben tároló is, jó szolgálatot tehet, a kerti partikon!

bútor hátsókert

13. Sarokpad

Ha nagyobb, utcára néző fedett teraszotok van, mindenképpen ajánlatos egy ilyen kis sarokpadot beszerezni! Olvasásra és beszélgetésre is kiválóan alkalmas.

bútor hátsókert

14. Összecsukható szék

Persze az összeállítás nem lenne teljes egy összecsukható faszék nélkül.

bútor hátsókert

Amennyiben egyéb szuper ötletekre vágytok, nézzetek még szét a weboldalunkon, biztos találtok kedvetekre való elképzelést!

Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek, észrevételetek vagy ötletetek van, bátran tegyétek fel itt, vagy Facebookon!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon és Pinteresten, ahol további érdekes ötleteket találsz!

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0