google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A körömlakk egy kiegészítő, bármit is visel az ember. Egy igazán eklektikus és egyedi festés pedig számtalan bókkal, csodálattal járhat. Mindezek mellett, melyik hölgy nem szereti ha színek garmadája lepi el körmét? Ha unjuk a monoton színeket, és valami igazán csajos, izgalmas mintát szeretnénk kipróbálni anélkül, hogy időpontot kell kérnünk és pénzt kiadnunk bizonyos mintákra, dizájnra, készítsünk otthon, mindennapi tárgyak segítségével egyedi körömművészetet!

A következőkben bemutatunk 5 igazán csajos, polka dot = pöttyös stílusú ,,festményt”, amit otthon is könnyűszerrel elkészíthetünk.

 

1. Piros- fehér pöttyök

Körömlakk dizájn- 1. rész- PÖTTYÖK

Ez a piros- fehér pöttyös mintás körömlakk egyszerűen aranyos. Divatos, és sok mindenhez lehet párosítani öltözékünkben. Ha a piros nem éppen a kedvenc színünk, akkor sem kell aggódnunk, hiszen ez a minta bármilyen színnel jól néz ki. Amire szükségünk lesz: 

  • fehér körömlakk;
  • piros (vagy más, tetszőleges színű) körömlakk;
  • körömragasztó- csík;
  • fogvájó.

 

1. lépés: Alapozzuk le a körmöt a fehér lakkal.
2. lépés: Átlósan helyezzük el a ragasztócsíkot a körmön, és vigyük fel a piros körömlakkot a csík egyik oldalára.
3. lépés: Mártsuk a fogpiszkálót (vagy más pöttyöző eszközt) a színes körömlakkba, és készítsünk körmünkre pöttyöket.
4. lépés: Tegyünk átlátszó lakkréteget fel, hogy az még jobban kiemelje a mintát.

 

2. Kreatív pöttyök

Körömlakk dizájn- 1. rész- PÖTTYÖK

A házi manikűrben nem csak a színek uralkodnak, hanem azok a  megoldások és eszközök, amelyeket alkalmazunk, hogy szalonszépségű, professzionális- látszatú kinézeteket alkothassunk.

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0

A polka dot-ok készítéséhez is kreatívnak kell lennünk, hiszen szabad kézzel nagyon nehéz, és nagy türelmet igénylő folyamat lehet az apró pontok applikálása. Hívjuk segítségül rég nem használt hajcsatunkat, és annak végeit, hogy tökéletes, egységes, és aranyos pöttyöket kreálhassunk.

 

3. Pötty- vonal

Körömlakk dizájn- 1. rész- PÖTTYÖK

Ha a teljes mintáért nem is vagyunk oda, de a pöttyökért igen, készítsünk sormintát. Akár mind az öt ujjunkra különböző színeket festhetünk, vagy különböző árnyalatokat, a végeredmény mindenképpen egy egyedi stílusú dizájn lesz.

 

4. Minimalista stílus

Körömlakk dizájn- 1. rész- PÖTTYÖK

Az előző tippen továbbhaladva, szintén egy minimalista stílust mutatunk be, amely visszafogottságával lesz igazán elegáns.
Egy egyszínű alap, és pár pötty a köröm alsó részén kifinomult egyben csajos és modern látványt hordoz magával, az egyszerűségéről nem is beszélve.

 

5. Abszolút minimalista

Körömlakk dizájn- 1. rész- PÖTTYÖK

Amennyiben még a négy pöttyöt is soknak találjuk, és még letisztultabb formákat keresünk, jó helyen járunk. Megfelelően elhelyezve kimondottan elegáns lehet akár EGY pötty is.
Ha netán mégsem látjuk benne magunkat, és nem ismerjük fel benne saját stílusunkat, jó hír, hogy nem pazaroltunk el nagy mennyiségű lakkot, és az acetonmennyiség sem fog nagy mértékben megcsappanni, ha eltávolítanánk.

 

 

A következő részben újabb 5 technikát mutatunk be. Maradunk az egyszerűbb mintáknál, amik ugyan nehezebbnek, erőt próbálóbbnak tűnhetnek első látásra, mégis, könnyebben elkészíthető, mint gondolnánk. 

 

További szépségtippekért kattintunk ide és ide.

 

google.com, pub-6215625291739348, DIRECT, f08c47fec0942fa0